Årskonference

Årskonference

22 okt. 2020

Kulturøen i Middelfart


Efter et massivt folkeligt pres, hvor mange af Broen til fremtidens medlemsorganisationer bidrog, har vi endelig fået en klimalov. De bindende mål i loven kræver konkrete handlingsplaner, som lader vente på sig. Det betyder, at vi stadig har et stort arbejde foran os og rig mulighed for at sætte præg på, hvordan det fremtidige samfund skal indrettes.

 

I år retter Broen til fremtiden et specielt fokus på ét af vores 9 temaområder - nemlig sundhed. Ikke fordi vi stadig er under påvirkning af COVID-19, men fordi klimaforandringer i sig selv vil have en række alvorlige konsekvenser for alles sundhed. Forskning peger på, at højere temperaturer vil have en massiv indvirkning på vores sundhedssystem og udsætte det for et hidtil uset pres.

 

Vi gentager succesen fra sidste år og deler dagen op i en traditionel konference om formiddagen og en eftermiddag, hvor vi byder på en række tema-workshops. Formiddagen tilegnes sundhedsfaglige oplæg og efterfølgende debat. Om eftermiddagen vil vi diskutere og konkretisere, hvordan og i hvilket regi vi bedst kan arbejde videre med de mange problemstillinger, Broen til fremtiden igennem det sidste år har taget hul på. Det handler om, hvordan en grøn og retfærdig omstilling kan virkeliggøres?

 

Som altid lægger vi fokus på arbejdspladserne, for at udvikle ideer, handlingsplaner og aktiviteter, der kan skabe de forandringer, der er brug for - politisk, arbejdspladsmæssigt og personligt. Grøn omstilling kræver bred opbakning for at blive fuldført.

 

Detaljerne for programmet offentliggøres snarest.


Program 2020Velkomst


Johannes Lundsfryd Jensen, Borgmester i Middelfart kommuneMusik


Maria FalckDebat om klima og sundhed

Workshops


Byggerilink       Investeringerlink    Sundhedlink

         

Transportlink     Landbrug & fødevarerlink

         

Teknologilink      Uddannelselink         Forskninglink
 
Tilmelding


[Årskonference 2019]

Broen til fremtiden

Staunings Plads 1-3

1790 København V


Arbejdernes Landsbank

5301-476807


kontakt@broentilfremtiden.dk